1/4

OM OSS

 

Mamastork er et privat jordmorkontor som holder til på Skagen i Stavanger. Vi så dagens lys i 2003, og har siden det hatt muligheten til å følge mange gravide gjennom svangerskap og fødsel.

 

Vi brenner for svangerskapsomsorgen, og føler jordmor har en veldig viktig rolle i oppfølgingen av dere gravide. Vi har tid og engasjement, og har et oppriktig ønske om at alle gravide skal følges godt opp, også individuelt, etter egne behov.

 

Vi jobber også med fødsler, og treffer av og til kjente gravide når vi er på jobb på Fødeloftet.

 

Det er en fantastisk kombinasjon å jobbe både i svangerskaps-omsorgen på Mamastork og med fødsler på Fødeloftet.

Vi klarer ikke gi slipp på noen av delene :-)

Ragna Larsen

 

Har vært jordmor i 22 år. Utdannet jordmor i Danmark og fremdeles veldig gla i gamlelandet. Hun jobber primært på Mamastork, men er ofte å treffe på Fødeloftet der hun tar mange ekstravakter. Hun er gift med Reidar – og har 3 barn og èt barnebarn.

 

Ragna er en livsnyter som elsker å lage og spise god mat. Hun reiser ofte til sommerhuset i Danmark og er veldig glad i Hellas – Sifnos.

 

Ann Baaserud

 

Har vært jordmor siden 1986. Er opprinnelig fra Åland – men har bodd i Norge i over 30 år.

Hun er gift med Jørn – og har 4 barn

og 6 barnebarn. Hun jobber i ½ stilling på Fødeloftet

 

Ann er veldig glad i å reise – både for å besøke barn og barnebarn, for å høre på Bruce Springsteen – men også andre passende destinasjoner.

Grethe R. Teigen

 

Det norske alibi i Mamastork. Har vært jordmor i 22 år. Er gift med Sveinung og har 3 barn. Jobber i ½ stilling på Fødeloftet.

 

Er også veldig glad i å reise – både sammen med familie, venner og Mamastork kollegaer. Spesielt glad i Kroatia og Kreta, men sier ikke nei til turer utenfor Europa.

© MamaStork - Webdesign: MOFix Design - Fotograf: Lina Øxnevad/Naturlige portretter