1/5

Kontakt oss i dag!

MamaStork

Skagen 18

4006 Stavanger

Ring: 976 20 486

SMERTEFRI FØDSEL – FØDSELSFORBEREDELSE

Som noe helt nytt, og som de eneste i hele Norge, tilbyr Mamastork nå det populære danske fødselsforberedelses-konseptet “Smertefri Fødsel”.

Denne helt unike form for fødselsforberedelse fokuserer på, hvordan din egen reaksjon på riene påvirker din smerteopplevelse. Med andre ord lærer du deg, hvordan du kan kontrollere smertesignalet, i stedet for at det kontrollerer deg.

Dette er ikke fødselsforberedelse med powerpoint, auditorieundervisning og masse snakk om hva som skal skje med deg i fødselen. Dette er helt konkrete og handlingsfokuserte teknikker, så du vet hvordan du selv skal jobbe når riene først virkelig tar tak.

Smertefri Fødsel er utviklet til deg som liker å ha kontroll, også i en situasjon som i seg selv kan føles ukontrollèrbar. Du liker å tenke selv og vil ha følelsen av å delta aktivt i fødselen, så du er helt klar over hva du selv kan gjøre ettersom fødselen går sin gang.  Ingen vet hvordan en fødsel utvikler seg, men vi vet at du kommer til å få rier og dermed dèt kanskje sterkeste smertesignal du noen gang kommer til å oppleve.

 

På Smertefri Fødsel lærer du å kontrollere din egen reaksjon på riene gjennom gjentatte øvelser, så kroppen din husker når riene bygger seg opp. Det gir deg både økt utholdenhet og sterk smertereduksjon – og det kommer du til å trenge uansett om du har en kjapp fødsel på noen få timer eller et maraton over flere dager.

Kurs:

Her kan du lese litt mer om de tre typer kurs vi tilbyr – du lærer fullstendig det samme på alle kurstypene. Alle kursene foregår på Skagenloftet, midt i Stavanger Sentrum i samme lokaler som Mamastork holder til.

GRUNNKURS: Grunnkurset går over 4x2 timer på kveldstid, hvor din partner er invitert med den tredje gangen. Dette kurset passer for deg som liker å lære litt om gangen, og som liker å treffe de andre gravide over flere ganger. Du bør ha minimun to uker til termin etter siste kurskveld, men kan gjerne ha lenger.

BOOTCAMP FOR PAR: Bootcampen foregår alltid en lørdag fra klokken 09:00-15:00. Bootcampen passer for dere som vil gjøre hele forberedelsen som team og på èn konsentrert dag. Du bør ha 3-4 uker til termin etter kursdagen, men kan gjerne ha lenger.

BOOTCAMP FOR DEG: Bootcampen foregår alltid en lørdag fra klokken 09:00-15:00. Denne passer for deg som ønsker å forberede deg alene og som liker å jobbe selvstendig – alt på èn dag. Du bør ha 3-4 uker til termin, men kan gjerne ha lenger.

Kursprisen inkluderer følgende: 

Selve kursdagen med full forpleining, tilgang til prosessionelt digitalt materiale – herunder lydfiler, instruksjonsvideoer, to fødselsfilm og en e-bok, etterfødselscafè etter du har født sammen med oss jordmødre og i tillegg individuell rådgivning frem til termin på mail og telefon, hvis du trenger veiledning og hjelp i programmet.

Se kursoversikten her >

Beste hilsen fra jordmor Grethe og jordmor Ragna, Mamastork og Smertefri Fødsel, Norge.

Konseptet står på disse fem ben:

LABOROPUSTEN som har blitt kalt naturens anestesi til både ordinære rier, men også til storm- og tvillingrier.

KOMBINASJONSAVSPENNINGEN som leder opp til dine tre fikspunkter, som både øker din utholdenhet og din smerteterskel markant.

PRESS- OG GI SLIPP TEKNIKKEN som er din guide til å motvirke rifter under trykkingen.

FOKUSVISUALISERINGEN som er panikkhåndtering på det mest effektive.

KROPPENS APOTEK – kroppens hormoner påvirker fødselen, du lærer hva du selv kan gjøre for å stimulere de gode hormonene.

Vil du lese fødselshistorier fra kvinner som har født med disse teknikkene, kan du gå inn på Instagram og Facebook og finne Mamastork.

Du kan også sjekke www.smertefrifoedsel.dk.

Ta endelig kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon.

© MamaStork - Webdesign: MOFix Design - Fotograf: Lina Øxnevad/Naturlige portretter